15.05.2008 г., 23:24 ч.

Как да ти кажа? 

  Поезия
660 0 2

Как недоспива умът ми?

Мисли за теб през нощта...

Мисли за теб... невъзможно!!!

... ти си жена...

Как да ти кажа,

обичам твоите сини очи?

Или пък, че умирам

от погледа ти...

Няма да кажа... това е.

Аз съм жена - ти мечта.

Тихо до теб ще остана

и ще тъгувам сама...

© Кати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??