30 ene 2009, 17:48

Как искам... 

  Poesía
690 0 14

Как искам да ме хванеш за ръка,

да бъда твоето момиче,

когато дойде есента,

и само мене да обичаш.

Да чувам топлия ти глас:

"Щастливи сме, а плачем... жалко!"

Съдбата благосклонна ли е с нас,

до края да сме заедно, дори за малко!

Косите ни от сняг да побелеят,

но пак да бъдем влюбени деца,

очите ни от щастие да греят,

усмихнати и влюбени слънца.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??