29 ene 2006, 14:48

Как искам... 

  Poesía
833 0 8

Как искам да слея с теб своята душа

,

да споделим съдбите наши

,

да се потопим във вечността...

Искам ти да си моята звезда

,

огряваща пътя към любовта!

Искам...

Но не мога на поривите си да се отдам...

Ще погубя нейния блян.

Тя те обича

,тя те зове,

на теб е дарила свойто сърце...

Грях или доброта

,

гласът на сърцето или съвестта...

Кое да избера!

?

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??