13 sept 2007, 20:31

Как ли мога 

  Poesía
560 0 1
Как ли мога сутрин да се будя
и светлината аз да срещам,
без едничката си мисъл да изгубя,
потапяйки я в спомени за тебе?
Как ли мога в дните си тревожни,
да превъзмогна болката, тъгата?...
Да устоя на любовта ми невъзможна,
да пренебрегна самотата?
Как ли мога? - аз сама не зная...
Тежко ми е, липсата ти ме погубва.
Но ти си тъй щастлив там някъде... до нея,
че даже право нямам да мечтая.
Как ли мога да ти кажа,
колко много значиш ти за мене,
как всяка наша среща ме изпълва
със съдържание и смисъл тъй потребен?
  Не мога... и не искам...
Но трябва някак си да свикна...
  И да се науча...

© Красимирка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??