15 jul 2008, 11:45

Как ми липсваш!... 

  Poesía » De amor
733 0 14
      Как ми липсваш!...

Как ми липсваш само!...
И устните, и твойто рамо...
и тръпката, с която ме жадуваш,
очите ти, в които съм сънувала!...

Липсваш ми!... До болка, до обида,
но няма как при теб да стигна...
Далече е душата ти - студена,
мистична тайна сякаш я обзема!...

Вървя... И няма вече нищо...
Светът - от мен измислен...
Аз цялата съм купа слама...
Разпръсната от вятъра - мен няма ме!...

Как ми липсваш само!...
И устните, и твойто рамо!...
В косите ти - златиста слама -
целувай ме - това съм... друго няма!...

© Таня Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??