Как мислиш, ти дали си по-щастлива?
В леглото си до тебе той заспива,
но в мислите си мене преоткрива,
дори леглото с мен не го разделя.
Той винаги със минало заспива,
със спомени за стъпки и парфюм
и за жена с очи на самодива.
За сетен път ще влиза в моя сън,
ще иска да избяга от уюта
за мен, непозволената жена,
ще плаче със сълза – нечута...
Ще бъдем трима в топлата ви стая:
до него – Ти, в душата ще сияя –Аз!
Как мислиш, ти дали си по-щастлива?
© Даниела Атанасова Todos los derechos reservados