16 авг. 2012 г., 09:36

Как мислиш 

  Поэзия » Любовная
620 2 0

Как мислиш, ти дали си по-щастлива?

В леглото си до тебе той заспива,

но в мислите си  мене преоткрива,

дори леглото с мен не го разделя.

Той винаги със минало заспива,

със спомени  за стъпки и парфюм

и за жена с очи на самодива.

За сетен път ще влиза в моя сън,

ще иска да избяга от уюта

за мен, непозволената жена,

ще плаче със сълза – нечута...

Ще бъдем трима в топлата ви стая:

до него – Ти, в душата ще сияя –Аз!

Как мислиш, ти дали си по-щастлива?

 

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??