3 dic 2011, 22:53

Как плачат ангелите 

  Poesía » De amor
541 0 2

ТИ не разбираш , аз не разбирам...

Крещя и все същото...

За всекиго по нещо.

За мен една усмивка, моля,

изсъхнала вода,

чаша с лед и малко обич.

Защо се изразявам глупаво?

Нима не ме разбираш?

И не трябва...

Май съм прекалено сложна (или луда).

Стана прекалено сложно 

за теб и мен,

и за нея, и за него, 

и за онези тримата...

Кога ще ходим под дъжда?

Да ме видиш със размазан грим...

... да видиш как плачат ангелите,

не аз... онези, добрите.

Писна ли ти да четеш безсмислици?

И на мен ми писна да ги пиша.

Все пак ако намериш смисъл,

ми повярвай, че съм по-различна.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??