– Как си? Мислиш ли за мене?
Искам да говорим пак!
Да е кратко! Няма време…
Просто дай ми знак!
– Чакай! Аз ще те прегърна
с думите си във нощта,
моя мила и далечна,
моя чакана мечта!
– Може! Знай ще е вълшебно!
Сгушена ще замълча…
Да усетя всичко ценно,
скрито в твоята душа.
– Искай светове прекрасни!
Искай моето сърце!
Аз от тебе нямам тайни,
ще ти подаря небе!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados