8 окт. 2022 г., 10:03

Как си 

  Поэзия » Любовная
786 1 2

   Как си

 

– Как си? Мислиш ли за мене?

Искам да говорим пак!

Да е кратко! Няма време…

Просто дай ми знак!

 

– Чакай! Аз ще те прегърна

с думите си във нощта,

моя мила и далечна,

моя чакана мечта!

 

– Може! Знай ще е вълшебно!

Сгушена ще замълча…

Да усетя всичко ценно,

скрито в твоята душа.

 

– Искай светове прекрасни!

Искай моето сърце!

Аз от тебе нямам тайни,

ще ти подаря небе!

 

       Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??