Гъсеница събудих се. Екстаз!
Във мен усещам пеперуда!
Но странно - ям на всеки час,
ще кажеш, че изхранвам Чудо?!
Гъсеница заспивам. Ех, мечти!
Преживям, с вкус на красота.
Във мене пеперудата лети.
Ще се излюпя... да, бе, да!
© Todos los derechos reservados