13 jul 2016, 8:53

Както ни изглежда 

  Poesía » Otra
421 0 0

И нищо не е както ни изглежда.

Усмихва се луната от печал.

Отчаяно се взирам за надежда

под тъмно слънце в мрака млечнобял.

 

А любовта е бременна с омраза.

От сладост битието ни горчи.

Мълчанието толкова ми казва,

че слушам вече с двете си очи.

 

Дъждът е пресушен до изнемога,

а музиката все гърми без звук.

И радостна съм в своята тревога,

че съм до теб...но всъщност съм със друг.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??