15 ago 2007, 9:53

Както тях, Любими... 

  Poesía
428 0 1

Обичам, мразя,
презирам, боли...
Съвеста си газя,
ти не би го
направил, нали?
Надменно ще гледаш
как пропадам, отстрана.
А беше ангел в очите ми...
Но вече нищо не остана...
няма съчувствие,
любов нито жал.
Сега, като всички,
хвърляш подире ми кал.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тъжно,но ще го превъзмогнеш!!!
Propuestas
: ??:??