15.08.2007 г., 9:53 ч.

Както тях, Любими... 

  Поезия
427 0 1

Обичам, мразя,
презирам, боли...
Съвеста си газя,
ти не би го
направил, нали?
Надменно ще гледаш
как пропадам, отстрана.
А беше ангел в очите ми...
Но вече нищо не остана...
няма съчувствие,
любов нито жал.
Сега, като всички,
хвърляш подире ми кал.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно,но ще го превъзмогнеш!!!
Предложения
: ??:??