5 oct 2024, 10:10

…Каква ирония! 

  Poesía » Formas orientales, Otra
54 0 0

Сложих банан

в устата на змията –

да не ме хапе.

Сега тя е търпима –

за мен, не за себе си.

 

Сложи отрова

змията в устата ми –

хрупка банана.

Сега аз съм търпима –

за нея, не за себе си.

 

А за банана?

Той ме мисли за змия,

а нея – за мен…

 

https://www.youtube.com/watch?v=56LjFMfzAFk

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??