17 may 2024, 14:22

Каква купа сено? 

  Poesía
263 3 4

Това не е мъгла,
а завивка 
на непобедими вълнения,
в които,
името си ако извикаш,
ще преболи ехото.
Рицарят на хоризонта
се връща от мен
в радостта ми,
че светлината, която
ми носи,
жестоко не пари...
И не прилича времето 
на съдено междуметие,
което с вик събужда
очите си, 
от кръв безцветни.
И не прилича по нищо
сламката
на иглата...
Каква купа сено?
Става въпрос за макове!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??