13 dic 2012, 10:52

Каква за теб ще съм? 

  Poesía » De amor
495 0 1

С теб съм объркана,

обичам те, чакам те, старая се,

но все не успявам,

все недостатъчна съм.

 

И все тя перфектна е,

и все аз жалка съм.

 

И все с недомлъвки потайна съм.

Винаги неузряла съм

и по-малка съм, и по-неопитна съм.

 

И винаги с теб, и всичко,

и най-малко съм,

защото при теб и с магия,

и с чар все утайка ще съм.

Когато имаш нужда,

дали човекът ще съм,

или просто поредната утеха

за теб ще бъда насън?

© Деси Добрева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Познато ми е това чувство... неотдавна намерих в джобовете на мъжа си писъмце, авторката се пъчеше "Аз съм грехът" - все такива ни изяждат хляба!
Propuestas
: ??:??