27 mar 2009, 12:51

* * * Какво... 

  Poesía » De amor
957 0 10

 

* * *

Какво от туй, че стана ми студено...
Ще дойде лятото, след него есента
и зимата ще стопли пак във мене
това, което ти открадна с пролетта.

Какво от туй, че свито е сърцето,
което те копнее всеки миг...
И както зимата приспала е полето,
ще подслони сподавен в мене вик.

Какво от туй, че времето изтича
в сълзите на разплакано море...
Тя, зимата е слънчево момиче,
прикривайки и грях, и страхове...

Какво от туй, че болка ме изгаря
и губя се и в мрак, и в светлина...
Сърцето ми е твоя гара,
но пътят е един във...
                                       любовта.

 

© Надежда Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??