29 mar 2009, 23:24

Какво да кажа за... 

  Poesía » De amor
398 0 0
Не зная какво да кажа,
доста чух, видях и разбрах
за този, за онзи и за другите,
за техните чувства и съпругите,
за желания и страсти,
на други планети подвластни,
за любовта, за ревността,
за човещината и красотата.
Да си щастлив, се оказа доста сложно.
Често, да бъдеш щастлив, е мираж.
Да си щастлив се иска кураж.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??