29.03.2009 г., 23:24 ч.

Какво да кажа за... 

  Поезия » Любовна
396 0 0
Не зная какво да кажа,
доста чух, видях и разбрах
за този, за онзи и за другите,
за техните чувства и съпругите,
за желания и страсти,
на други планети подвластни,
за любовта, за ревността,
за човещината и красотата.
Да си щастлив, се оказа доста сложно.
Често, да бъдеш щастлив, е мираж.
Да си щастлив се иска кураж.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??