КАКВО Е ЛЮБОВТА?
Любовта е магия и полет!
Любовта е измама и блян!
Любовта е приказна пролет!
Любовта е ден в слънце облян!
Тя те грабва и с нея политаш,
тя ти дава могъщи крила.
В лабиринтите и се скиташ
и в магическата и мъгла.
Обладан си от нейната сила.
Окрилен си от нейната мощ.
Тя в сърцето ти се е впила
и терзае те и ден и нощ.
Но без нея - животът какво е?
И какво е без нея светът?
Заслужава ли тя да живее
или просто да бъде мечта?...
© Наташа Басарова Todos los derechos reservados