Jan 6, 2008, 10:12 AM

Какво е любовта 

  Poetry » Love
745 0 8

       КАКВО  Е  ЛЮБОВТА?  

 

Любовта е магия и полет!

Любовта е измама и блян!

Любовта е приказна пролет!

Любовта е ден в слънце облян!

 

Тя те грабва и с нея политаш,

тя ти дава могъщи крила.

В лабиринтите и се скиташ

и в магическата и мъгла.

 

Обладан си от нейната сила.

Окрилен си от нейната мощ.

Тя в сърцето ти се е впила

и терзае те и ден и нощ.

 

Но без нея - животът какво е?

И какво е без нея светът?

Заслужава ли тя да живее

или просто да бъде мечта?...  

 

                                  

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??