25 abr 2012, 12:27

Какво е любовта? 

  Poesía » De amor
481 0 0

Какво е любовта?

 

Тя е може би жадувана реалност,

да, лишена от баналност,

с очарователна фаталност,

при истинската трябва да липсва всякаква маргиналност,

тя е лирично съзерцаване на любимия,

който романтичната призма показва като неотразимия,

парад на целувките,

кулминация на милувките,

звезден танц на близостта,

сливане със сексуалността...!

 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??