Apr 25, 2012, 12:27 PM

Какво е любовта? 

  Poetry » Love
480 0 0

Какво е любовта?

 

Тя е може би жадувана реалност,

да, лишена от баналност,

с очарователна фаталност,

при истинската трябва да липсва всякаква маргиналност,

тя е лирично съзерцаване на любимия,

който романтичната призма показва като неотразимия,

парад на целувките,

кулминация на милувките,

звезден танц на близостта,

сливане със сексуалността...!

 

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??