8 sept 2008, 20:55

Какво е обич 

  Poesía » Versos blancos
1738 0 19
Какво е обич?
Болка.
Рана.
Безсънни нощи.
Молещи очи.
Душа, която дава.
И раздава
дори последната си риза,
обляна във сълзи.
Сърце, което
мъст не търси.
И устни благи,
що шептят,
че обичта е свят,
и пролет е за двама
(дори когато розата
изгуби своя цвят).
Пътека е.
Със длани извървяна.
Със струйки пот
по морното чело.
Обичаща, душата
не изпепелява.
Преражда се
със утрото.
В лъчи...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??