11 jul 2008, 15:13

Какво е това? 

  Poesía » Filosófica
693 0 5
Знам ли...

Вчера исках да умра,
а днес ми се живее...
вчера изгубих приятел,
днес намерих любим...
вчера от сърцето ми струеше болка,
а днес от щастие прелива...
е... защо съм тук,
какво ми има?...

© Виолета Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??