Jul 11, 2008, 3:13 PM

Какво е това? 

  Poetry » Phylosophy
694 0 5
Знам ли...

Вчера исках да умра,
а днес ми се живее...
вчера изгубих приятел,
днес намерих любим...
вчера от сърцето ми струеше болка,
а днес от щастие прелива...
е... защо съм тук,
какво ми има?...

© Виолета Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??