11 июл. 2008 г., 15:13

Какво е това? 

  Поэзия » Философская
685 0 5
Знам ли...

Вчера исках да умра,
а днес ми се живее...
вчера изгубих приятел,
днес намерих любим...
вчера от сърцето ми струеше болка,
а днес от щастие прелива...
е... защо съм тук,
какво ми има?...

© Виолета Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??