21 jun 2007, 11:21

Какво го гледате 

  Poesía
534 0 4
 Какво го гледате бе, хора,
 не сте ли виждали човек да плаче,
 когато във сьрцето натежава,
 не сте ли виждали човек да плаче?

  А взирате се тъй нелепо,
  направо стреляте с очи зловещи,
  по-добре бъдете съпричастни с него
  та той загуби, днес завинаги, жена си.

© Ивето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??