21.06.2007 г., 11:21 ч.

Какво го гледате 

  Поезия
532 0 4
 Какво го гледате бе, хора,
 не сте ли виждали човек да плаче,
 когато във сьрцето натежава,
 не сте ли виждали човек да плаче?

  А взирате се тъй нелепо,
  направо стреляте с очи зловещи,
  по-добре бъдете съпричастни с него
  та той загуби, днес завинаги, жена си.

© Ивето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??