10 jul 2009, 21:40

Какво ли?! 

  Poesía
673 0 2

 

 

 

 

 

Какво ли?!

 

 

 

Обичала съм те, какво от това?!

Не се ласкай, минало е!

Искала съм те, какво от това?!

Лудост е било!

Плакала съм за теб и какво?!

Нищо не означава... от самосъжаление е било!

Всъщност плачех за себе си,

за пропиляното време,

за поруганите чувства,

за слабостта във мен...

... но всеки понякога плаче, нали...

Самосъжалявах се, защото те обичах,

но преди било е така!

Боля ме, не крия, но какво от това?!

Момент на слабост е било!

Чакала съм те, но какво от това?!

Омръзна ми!

Преодолях те и какво от това?!

Живее ми се!

© Сузи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ...права си , мила -какво от това?И допълвам към твоя коментар ,че виждаш красотата вмоето стихотворение -"Следа" -писаах го преди 40 г. , когато и аз бях като теб -на 19 г.
  • Оптимистично Браво
    6
Propuestas
: ??:??