7 mar 2023, 10:24

Какво ли ни чака? 

  Poesía » Filosófica
402 0 0

Сред празни стаи

гинат моите мечти,

в очакване на края

Бог ще ме прости!

 

Небесата съзерцавам

от една пуста, тъжна стая,

за тях се замечтавам

и се питам:"Има ли го рая?"

 

Гледам оттам и земята,

че е пълна с червеи знам,

кости ще останат от телата,

ще бъда също изяден сам!

 

Никой от нас не може да се избави

от тази изключително важна дилема,

поне нека дълго сме живи, здрави,

преди да се сблъскаме с проблема!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??