7 мар. 2023 г., 10:24

Какво ли ни чака? 

  Поэзия » Философская
403 0 0

Сред празни стаи

гинат моите мечти,

в очакване на края

Бог ще ме прости!

 

Небесата съзерцавам

от една пуста, тъжна стая,

за тях се замечтавам

и се питам:"Има ли го рая?"

 

Гледам оттам и земята,

че е пълна с червеи знам,

кости ще останат от телата,

ще бъда също изяден сам!

 

Никой от нас не може да се избави

от тази изключително важна дилема,

поне нека дълго сме живи, здрави,

преди да се сблъскаме с проблема!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??