Какво не бих дала…
Сутрин с целувка в леглото за двама – ти да ме будиш!
Прегръдката топла над моето рамо – да е моя завивка!
Слънце да грее – аз твоя съм сянка – недей да я губиш!
Какво не бих дала… за твоята мила, красива усмивка!
Какво не бих дала…
Сутрин с мен да закусваш и ти - да има за двама кафенце!
А после денят да минава забавно, а вечер до теб да се сгуша!
Огнище да сгрее душите ни бавно - да имаме наше детенце!
Какво не бих дала… На теб да прилича и много да слуша!
Какво не бих дала…
Две думи да чуя: “Обичам те!” И те да са само, само за мен!
От любов омайна напих се без вино - залитам насам и натам!
За душата си гладна – аз искам наслада с любов всеки ден!
Какво не бих дала… За тебе живея! За други не искам да знам!
Какво не бих дала…
Ти всичко за мен си! За тебе, любов - цял живот аз мечтая!
Ако някой ден в тебе капка любов не намеря - знай, че ще плача!
Без тебе, любов, сърце ми кърви! Искам те - само тебе желая!
Какво не бих дала… От болка ужасна - ще вия, след теб ще се влача!
© Елена Георгиева Todos los derechos reservados