9 июн. 2011 г., 21:44

Какво не бих дала две думи да чуя "Обичам те!" 

  Поэзия » Любовная
1207 0 1

 

 Какво не бих дала…

Сутрин  с  целувка в леглото за двама – ти да ме будиш!

Прегръдката топла  над моето рамо –  да е моя завивка!

Слънце да грее – аз твоя съм сянка – недей да я губиш!

Какво не бих дала… за  твоята мила,  красива усмивка!

 

Какво не бих дала…

Сутрин  с мен да закусваш и ти - да има за двама кафенце!

А после денят да минава забавно, а вечер до теб да се сгуша!

Огнище да сгрее душите ни бавно - да имаме наше детенце!

Какво не бих дала… На теб да прилича и много да слуша!

 

Какво не бих дала…

Две думи  да чуя: “Обичам те!” И те да са само, само  за мен!

От любов  омайна напих се без вино - залитам насам и натам!

За душата си гладна – аз искам   наслада  с  любов  всеки  ден!

Какво не бих дала… За тебе  живея! За други не искам да знам!

 

Какво не бих дала…

Ти  всичко за мен си!  За тебе,  любов - цял живот  аз мечтая!

Ако някой ден в тебе капка любов не намеря - знай, че ще плача!

Без тебе,  любов, сърце ми кърви! Искам те - само тебе  желая!

Какво не бих дала… От болка ужасна - ще вия, след теб  ще се влача!

 

 

 

 

 

© Елена Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прекрасно е, много емоционално и красиво!!
Предложения
: ??:??