14 jun 2007, 13:47

Какво не знаех 

  Poesía
674 0 7
Не знаех, че съм силна до безумие,
че мога да надвивам бързо болката,
която вие след мечтите ми прокудени,
избягали след"колкото-толкова".
Не знаех, че ще искаш истини,
които после да споделяш с другите,
да можеш после да настъпваш искрено
душата моя, силно, по мазолите.
Не знаех докога ще бъдем двамата
поставени зад маските в театъра.
Но зная, че когато свърши драмата,
отново ще съм волна като вятъра.

© Ивелина Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??