8 abr 2008, 13:36

Какво пък 

  Poesía
644 0 3
Какво пък, ще остана проста,
нима не са си те добре...
Ще погреба таланта, способа
и ще се отдам на сивота.
Ще ги предам на поколенията,
със кръв, със ген, със плът
и ще се моля
поне при тях
да видят те света.

© Гери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??