1 ago 2010, 18:11

Какво си? 

  Poesía » De amor
1254 0 7

Среща си (навярно закъсняла),
несбъднат сън. Или мечта?
Усещам те (за миг съм онемяла),
но ти си вън – а аз съм тук сама.

 И вечност си (в мига ни тих),

копнеж от неизплакана сълза

и криеш се (дали си в този стих?),
безбрежно гасна пак във самота.

И спомен си (изгасваш със дъжда),
ах,страх ме е от тихата раздяла
и страх ме е, че пак ще съм сама,
без спомени за нежност черно-бяла.

 Кажи ми само (моля те, без думи),
дали ще се изгубиш в тишината?
Или ще се завръщаш пак в съня ми,
забравил, че е кратка красотата?



© Наталия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??