16 mar 2017, 9:28

Какво си? 

  Poesía » Verso libre
341 0 1

Какво си?


Въздух не си,
дишам и в твое отсъствие.
Вода не си,
не можеш да ме хидратираш.
Земя не си,
на твърдо стъпките не са към теб.
Но смисъл си. Непреодолим.

 

© А.А. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??