16.03.2017 г., 9:28 ч.

Какво си? 

  Поезия » Свободен стих
335 0 1

Какво си?


Въздух не си,
дишам и в твое отсъствие.
Вода не си,
не можеш да ме хидратираш.
Земя не си,
на твърдо стъпките не са към теб.
Но смисъл си. Непреодолим.

 

© А.А. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??