Mar 16, 2017, 9:28 AM

Какво си? 

  Poetry » Free verse
342 0 1

Какво си?


Въздух не си,
дишам и в твое отсъствие.
Вода не си,
не можеш да ме хидратираш.
Земя не си,
на твърдо стъпките не са към теб.
Но смисъл си. Непреодолим.

 

© А.А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??