Какво си ти, любов?
Какво си ти, любов?
Идваш, изпепеляваш хората с магията си,
а после си отиваш...
Пристигайки, ти замъгляваш очите им...
И залъгват се те,
че спомени красиви има
и вярват в една лъжа -
че съществува любовта...
че с любимия човек всичко е по-добро и по-красиво...
Но после си отиваш
и хората разбират каква си всъщност -
една лъжа, в която вярвали са досега..
Една бездна, в която попаднали са...
И осъзнават те, че са живяли в илюзия...
И чак тогава разбират
какво всъщност „дарява” любовта -
болка и една лъжа!!!
© Катету Todos los derechos reservados