24 dic 2017, 0:23

Какво съм аз? 

  Poesía
498 0 2

Какво съм аз? Човек, или човече? 
На този свят дошла съм, за да бъда с вас. 
Да бъда близо до сърцата ви, но и далече, 
със стиховете, и със мислите си аз! 
За вас, приятели, ще пиша вечно, 
за вас – любими мои вдъхновения. 
Гордея се, че с мен сте в този час – 
час на истина, и Новогодишно откровение! 
Коя съм аз? Човек, или човече? … 
Вървиме заедно по пътя към върха, 
и без значение дали сме с вас 
обречени да тънем в самота, 
над нас небе ще има, ще има и мечти, 
ще бъдем вечно живи във хорските души. 
Ако мечтите стари изплуват във нощта, 
то нека този час удари! … 
В нощта на Коледа се случват чудеса!

© Антония Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Весела Коледа Марги! Благодаря за коментара! Нека Новата Година ти донесе здраве, много щастие, и радостни моменти!
  • Весела Коледа Тони! Ако се гледаш самокритично, вероятно си човече, но ако си погледнеш сянката... Много е важно каква сянка хвърляш. Нея виждат хората. Нея помнят. Поздрав и... Щастлива Коледа!
Propuestas
: ??:??