26 nov 2011, 20:04

Какво ти почукване? 

  Poesía » De humor
532 0 9

Какво ти почукване? Боже! -

С вратата нахълта при мен...

И без бонбони, без рози

сърцето ми падна във плен.

 

Бризът във мене се шашна,

бурята в теб го срази!

С мокър парцал ли ме прасна?!

По обед виждам звезди...

 

Давя се! Риба на сухо!

Въздух? Вода ли? Не знам!

Спаси ме, моя разрухо!

По-бързо идвай насам!

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??