Какво ти почукване? Боже! -
С вратата нахълта при мен...
И без бонбони, без рози
сърцето ми падна във плен.
Бризът във мене се шашна,
бурята в теб го срази!
С мокър парцал ли ме прасна?!
По обед виждам звезди...
Давя се! Риба на сухо!
Въздух? Вода ли? Не знам!
Спаси ме, моя разрухо!
По-бързо идвай насам!
© Валентина Лозова All rights reserved.