Каквото и да казваш
Каквото и да казваш за любовта,
аз знам, че тя съществува.
Ти ми доказа, че е така.
Каквото и да казваш за живота,
аз се уча от всяка моя грешка.
Ти ми показа, че трябва да е така.
Каквото и да казваш за мен,
аз ставам все по-силна със всеки ден...
Ти ме научи да правя това.
Каквото и да казваш за себе си,
пак ще си в най-красивите ми мечти.
Ти ми показа как да осъществя това.
Каквото и да казваш за нас,
аз ще те обичам със същата отдаденост.
Ти ме научи да обичам така.
© Роси Кралева Todos los derechos reservados