1 мая 2010 г., 19:09

Каквото и да казваш 

  Поэзия » Любовная
774 0 0

Каквото и да казваш

 

Каквото и да казваш за любовта,

аз знам, че тя съществува.

Ти ми доказа, че е така.

 

Каквото и да казваш за живота,

аз се уча от всяка моя грешка.

Ти ми показа, че трябва да е така.

 

Каквото и да казваш за мен,

аз ставам все по-силна със всеки ден...

Ти ме научи да правя това.

 

Каквото и да казваш за себе си,

пак ще си в най-красивите ми мечти.

Ти ми показа как да осъществя това.

 

Каквото и да казваш за нас,

аз ще те обичам със същата отдаденост.

Ти ме научи да обичам така.

© Роси Кралева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??