24 mar 2006, 19:10

Какъв е смисъла? 

  Poesía
744 0 3
Бориш се всеки ден,
за амбициите си,за любовта...
И за какво?...
Всичко е толкова преходно...

Вярно!Живота е низ от мегове,
затова-научи се да ги цениш!
Но не е ли илюзия да живееш,
за няколко мига на щастие...

Приятелството и любовта-
нещо толкова измамно.
Та нали хората се променят-
кой ти гарантира,че ще сте заедно в бъдеще!

Жевота е една мечта,
за коята вечно трябва да се бориш.
Но все пак не можем да сме вечно сами,
имаме нужда от малко разбиране!

И накрая какво?
Всичко е една игра.
Игра на търсене...
Всеки иска нещо и вечно го търси...

И можеби някъде там-в търсенето,
подминаваме нашата цел,
неспособни да я видим край нас,
в устрема си напред!

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • е аз пък не съм толкова съпричастна особено към точно този индивид прекалено много даде за да продължаваш със щедроста
  • И за съжаление вярноПосветено е на определен човек,който надявам се някога да намери това,което търси
  • умно!
Propuestas
: ??:??