Каза: "Жените се влюбвате с ушите"...
"Какъв глупак!", помислих си на глас.
Влюбваме се с очите и душите,
а после и обичаме със тях.
И не видът цени се, а делата
стоят високо в нашия олтар,
и храбрата ръка, и мъжествата,
и гордата ви вяра, че сме дар,
за който има смисъл да се бориш.
Останалото е в очите прах.
Останалото е безплоден порив
към лоша карма и безсмислен грях.
Не се обича с думите жената.
Не ѝ достига.
Всъщност ѝ тежи.
Ако не даваш себе си в отплата,
защо са ти стоманени плещи?
© Farise Todos los derechos reservados
И колкото повече, толкова по-добре, нали...?