Какъв народ сме, Боже - канибали!
Научих, че и Левски сме предали!
От тоз предател тъй се възмутих,
че аз реших да го убия с стих!
Но толкова бе некадърен този стих,
че не предателя - читателя убих!
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados